Together we
turn innovation
into success!
Benjamin Denayer
Manager Corporate Development
Stefan Milis
Program manager Circular Economy
Denis Vandormael
Senior Project Manager Micro Products
Coming
soon...
Sirris is het collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België. Het is dé referentiepartner in de markt wat betreft technologische innovatie. We zijn een non-profit organisatie van 150 gepassioneerde experts die elk jaar 1500 bedrijven helpen bij het realiseren van hun innovatieprojecten.
Wil je deel uitmaken van ons verhaal?
Together

Samen bereiken we meer

Werken bij Sirris is samenwerken in multidisciplinaire en flexibele teams. We innoveren in nauw overleg met onze bedrijven in een sterk en uitgebreid netwerk van kenniscentra en universiteiten, op nationaal en internationaal niveau. Op die manier willen we de technologische innovatie bij onze bedrijven helpen realiseren met een maximale lange-termijn impact.
Innovation

Van knowhow tot perfectie

Bij Sirris willen we grenzen verleggen door nieuwe domeinen te verkennen en steeds weer innovatieve oplossingen voor bedrijven te ontwikkelen. Onze experts ontwikkelen hun talenten voortdurend verder en zorgen er voor dat we samen met de bedrijven voorbereid zijn op de innovaties van morgen. De combinatie met onze exclusieve hightech infrastructuur op verschillende sites in het land, bezorgt ons een unieke positie op het vlak van industriële technologische innovatie.
Success

Concrete resultaten, klaar voor de toekomst

Onze missie is onze bedrijven helpen de juiste technologische keuzes te maken voor een duurzame economische groei. We werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren.